duminică, 9 august 2009

NO NAME


In cautarea desfatarii vizuale, m-am indreptat cu pasi repezi si siguri spre Targul de Antichitati, gazduit pe blvd. Aviatorilor. Lume pestrita, casute de lemn si muzica folk(chiar si "Intr-o zi mi-ai daruit o portocala"), condimentate uneori cu ritmuri de A la la la la long sau manele, ce razbeau din parcul Kiseleff. Preturi piperate, dar si oferta pe masura: fiare de calcat incalzite cu carbuni, scrinuri, banuti, cercei, insigne si tot ce isi poate dori un cumparator interesat. Doi vizitatori in varsta de maxim 4 ani, istoviti de atata vizualizare, dormeau adanc intr-un carucior impins de constiinciosul lor tata. Din loc in loc, pe cate un copac, era lipita o hartie care te imbia spre bauturi racoritoare.
Am facut doua ture ca sa fiu sigura ca nu ratez nimic si apoi m-am grabit spre metrou pentru a ajunge in zona centrala, unde se anunta un alt eveniment. Am facut un popas de 15 minute la Tortilla, unde, datorita unui prieten drag, am putut sa-mi linistesc foamea, care ucise orice boare de vant, cu o tortilla gratuita. O tortilla cu iz de Stairway to heaven(Led Zeppelin) sau Poison(Alice Cooper). Iar de aici m-am pornit spre TNB pentru ca aflasem dintr-un anumit ziar care spune numai adevarul, chiar si seara, ca de la ora 19:30 va avea loc un spectacol in memoria lui Michael Jackson, spectacol in care mai multi dansatori vor performa pe melodia "Beat it". Din pacate, proasta informare a ziarelor m-a pus intr-o situatie jenanta, astfel ca pe cand am ajuns la TNB, adica la 19:30, spectacolul tocmai se terminase.
Pasii m-au purtat spre Lipscani, iar gandul ma ducea spre o bere buna, nefiltrata, cu amintiri de Germania: Paulaner.
Inainte sa ajung la berea cu pricina, atentia mi-a fost atrasa de o scena micuta, amplasata pe o straduta din centrul istoric al capitalei, de unde muzica house razbeste chiar si acum foarte zgomotos. Am numit asta Haos pe Lipscani.
Intr-un final, am primit si mult asteptata bere pe care o am acum in fata, scriind cateva randuri si asteptand-o pe Geamano. Si poate in scurt timp o sa dispara si senzatia de om singur in multime. SANTE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu