miercuri, 6 ianuarie 2010

...


E ora 23:16, artificiile pocnesc in timp ce eu scornesc idei marete despre singuratate si dragoste, privind din cand in cand un slide cu poze, rascolind in amintiri frumoase, dar care imi adancesc ideea de singuratate. Asa ca fug si ma axez pe dragoste, iar astazi, 06.01.2010, am descoperit cateva definitii:
-dragoste, sau asa cum zic americanii "love"(si suna mai poetic, recunosc), este atunci cand o prietena draga iti trimite mesaj in timp ce esti la munca sa te vesteasca: "Te astept cu dor, sa mancam cu spor!"(ca doar romanu' s-a nascut poet);
-dragoste e atunci cand dupa o lunga plimbare cu metroul si cativa pasi prin Bucurestiul semi- inghetat, te asteapta mancare gatita, un pat confortabil pe care sa stai vizionand un film bun, oftand sau razand la unison pe diverse faze...Si dragoste e atunci cand cineva se ridica din pat sa- ti aduca paharul cu suc pentru a-ti lua jumatatea de pastila.
Dragostea e un joc egoist. Iubim ca sa fim iubiti si ca sa ne fie bine. Si totusi...
-dragoste e atunci cand fostul iubit se ingrijeste de tine si vrea sa te stie mereu bine, gata sa iti sara in ajutor la orice ora.
Si de curand am mai aflat:
-dragoste e atunci cand niste oameni pe care-i vezi pentru prima data in viata ta te primesc cu bratele deschise, te fac sa te simti important si impartasesc cu tine momente minunate...si poezii minunate;
-dragoste e atunci cand, chiar daca esti departe, oamenii te cauta, te intreaba, te poarta in gand.
Si toate sunt ale mele. Dragostea si singuratatea si le duc cu mine peste tot. Poate intr-o zi locul care asteapta sa fie umplut va fi complet si nu se va mai vindeca singur.

Un comentariu:

  1. dragostea e lacrima asta care mi-a inundat inima si caldura asta din piept citindu-ti randurile.dragostea e de curand singuratatea impartita-n doi/doua.dragostea e sa ai cum gati cu multa pasiune si o felie de paine prajita.dragostea e un neata urlat in telefon si un zambet larg si pozitiv.dragostea e prietenia daruita de Dumnezeu atunci knd te simti singur si pustiu.multumesc!

    RăspundețiȘtergere