duminică, 3 ianuarie 2010

LA REVEDERE 2009, BINE AI VENIT 2010!!!!


Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand vine Revu si nu am nici un plan, ma urc de draci pe pereti, iar dupa ce termin de atata urcat, ma opresc La Jeg cu niste colegi de la munca si-mi inec amarul intr-un pahar minuscul cu vin fiert. Aici m-a gasit si telefonul Marianei, care imi da de veste unde vom petrece Revelionul: Saveni, Botosani. Yuhuuuuuuuuuuuu!!!
O viteza nebuna pana acasa, facut bagaje si la ora 23 si ceva ma intalnesc cu Mari in Gara de Nord ca sa fujim spre Moldova.
A urmat o noapte lunga intr-un Rapid incomod, adormind rastignita pe scaun sau in tot felul de alte pozitii contorsioniste, pe ritmurile din casti ca sa ma feresc de manelele din jur.
Ajungem in Botosani, eu cu spatele intepenit, Mari cu un fular nou la care a impletit toata noaptea, alcatuindu-si chiar si un fan grup pentru asta.
Ploua cu galeata, sau vorba cantecului: ploua infernal...fuga in taxi, sus in microbuz si...spre Saveni. In microbuz karaoke in toata regula: Who's that girl? who? who? who?
Am aparut in Saveni ca magarii din ceata (chiar era in unele locuri) unde ne asteptau Cici si tatal lui, oameni pe care i-am vazut pentru prima data, dar pe care nu o sa-i uit niciodata.
Si apoi rasfat in toata regula: mancare, bautura, chitare si oameni de calitate.
Ora 12 m-a prins in fata primariei unde s-a cantat pe scena pe care am avut avut si eu onoarea sa urc, sa lalai si sa-mi balangan picioarele alaturi de bebelusa Mari, Cici, Ionut, Cipy si multi altii, fiind acompaniati in fata de parintii lui Cici, Anca, dl. Relu-primarul, iar in spate, cu chitara in gat, Fede.
S-a cantat la rece si am retrait momente din anii de facultate iar ce a urmat a fost picatura care a umplu paharul si astfel am dat drumul la cel mai tare Rev, un Revelion de 2 zile plin cu...de toate.
Printr-o intamplare amuzanta, am aflat si data de nastere a lui Cici, 0412, ocazie cu care Fede ne-a oferit un show erotic :))
Iar sarea si piperul: Catalina- cred ca ai sughitat mult in ultimele zile.
Multe poze, bucurie in suflet si noi prieteni. Asadar, toata lumea mainile sus si fetele mai in fatza :))
Multumesc parintilor lui Cici si bunicii pentru rasfat, chitaristilor Cici, Boo, Cipy, Ionut, lui Fede, partenerul meu de fumat si de baut si nu in ultimul rand Marianei pentru ca m-a carat atata drum si pentru ca datorita ei am cunoscut niste oameni deosebiti. Un an nou minunat si alta data o s-o facem si mai lata:D

Un comentariu: