duminică, 19 iulie 2009

FOR THOSE ABOUT TO ROCK, WE SALUTE YOU (AC/DC)


ROCKER - un cuvant ce exprima o anumita clasa de indivizi vazuta cu ochi nu prea buni de restul lumii. Intrebarea e: de ce? Sa fie oare din cauza parerilor preconcepute, a prejudecatilor fara fundament?
Cum arata un ROCKER? Se imbraca, in general, in negru, poarta plete, geci de piele, lanturi, inele, tricouri care par ca "preaslavesc" unele trupe rock, bocanci si o atitudine greu penetrabila. Cam asa arata un ROCKER pentru majoritate. Acum depinde cati pot vedea dincolo de aceste outfit-uri, cati pot citi in ochii unui om si pot vedea sufletul ce se afla inauntru. Cati oameni pot renunta la superficialitate si macar pentru 5 minute pe zi sa se opreasca si sa priveasca in profunzime orice lucru sau fiinta ce i se pare de nimic?
Din parerile si comentariile auzite, as putea formula o definitie a acestui specimen:
ROCKER = persoana cu probleme psihice, inadaptata, adesea satanista, violenta, care umbla neingrijita si polueaza cu prezenta societatea in care traim.
Faceti un experiment: mergeti intr-un bar cu specific rock si veti vedea cat de violenti sunt rocker-ii, chiar si cand aburii alcoolului li se urca la cap. Veti fi dezamagiti, pentru ca nu veti primi nici un spectacol. Peace for all!!!
Si eu ascult rock si ma imbrac in negru si am parul lung. Si ce? Va conjur sa ne cunoasteti de aproape. Aveti curaj? Sau va este frica de niste oameni care doar se imbraca altfel si asculta alt gen de muzica? Va e teama ca nu o sa descoperiti decat normalitate si rationament?
ROCKER = fan motoare. Un alt lucru negativ din punctul de vedere al unor persoane: incurca circulatia, provoaca accidente, polueaza fonic.
Si totusi... I salute you. O gasca de motoristi se hotaraste sa se intalneasca sambata si impreuna sa mearga la un adapost de caini abandonati pe undeva in afara Bucurestiului, pe langa autostrada. Hranesc cainii, le curata adaposturile si le mai alina suferinta cu o mangaiere. Cei ce nu pot fi prezenti incearca sa ajute altfel, cu bani pentru hrana sau ustensile si asa mai departe.
Asadar, daca a fi ROCKER e un lucru rau, eu spun: Haideti sa luam exemplu si sa fim cu totii rocker-i. Daca rocker-ii instiga la voluntariat, haideti sa-i sprijinim! Sa ne eliberam de prejudecati!
Va asteptam pe drumul cel bun si FOR THOSE ABOUT TO ROCK, WE SALUTE YOU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu